Det har blivit en kär jultradition att de fina killarna i roddarklubben Warwick Rowers tar av sig kläderna och låter sig filmas och fotograferas för en väggkalender. Nya killar varje år men samma kampanj: Straight allies som kämpar mot homofobi inom idrotten och för jämställdhet mellan könen.

Bild från videon om plåtningen till 2017 års kalender
Idag släppte det dessutom en ny video där tre av killarna strippar mitt i smällkalla vintern för att sända ett budskap till världens ledare, och då specifikt den tillkommande presidenten Donald Trump och hans vice president Mike Pence.

Mitt i smällkalla december står Lucas, Cian och Tom spritt språngande för att leverera ett budskap mot homofobi till Trump och Pence

– I år, som varje år, har vi kastat våra kläder som en symbol för att bryta ner barriärer, en markering av det bidrag som idrotten kan göra för hälsa och välbefinnande och som en påminnelse om att vi alla är lika i den utmanande resa som kallas livet.

Trump och Pence har fått varsin kalender skickad till sig.

Se deras video på klubbens hemsida

Via hemsidan kan du dessutom beställa en egen kalender och andra produkter med nakna britter. Det du! Promotion för själva kalendern ser du här.