Snipers dominerar första halvlek, spelar runt bollen bra och kommer återkommande fram på kanterna och hotar motståndarnas försvar.  Även om det skapas en del chanser behöver inte motståndarmålvakten göra några riktigt svettiga ingripanden. När domaren blåser för halvtid är ställningen fortfarande 0-0.

I andra halvlek fortsätter matchen som i första. Snipers äger spelet och kommer närmare och närmare mål, allt i takt med att motståndarna börjar tröttna. 1-0 kommer också, efter att Niklas Söder hittat in till Emanuel Eriksson som snyggt placerar in ledningsmålet. I det här läget kändes det som att Snipers skulle kunna promenera hem segern, men på grund av en missriktad passning i snipersförsvaret, och en lite turlig tåspets från motståndarna, står det 1-1 med kvarten kvar av matchen.

Med fortsatt snipersdominans blev det dock fler chanser och genom kvicke Linus Linnros, på passning från Simon Bronegård, kom också ett ledningsmål på nytt. Trots lite darrigt spel sista minuterna håller Snipers ifrån och tar tre poäng.