Helgens turnering var den första där innebandy fanns med på programmet, och turneringen lockade 8 lag, varav 5 från Finland, 2 från Norge och 1 från Sverige. Stockholm Snipers vann turneringen efter finalseger mot finska Idän Traktor med 2-1.

Stockholm Snipers inledde turneringen med tre raka segrar i gruppspelet, och vann enkelt med 5-1 mot Aileen Wuornos, 5-1 mot Raballder Grenland och 3-0 mot Idän Traktor. I semifinal stod Raballer Oslo för motståndet. Lagen har mötts flera gånger genom åren, och även denna gång blev det seger för Stockholm Snipers, nu med 4-1. I den andra semifinalen, som blev en helfinsk uppgörelse, vann det renodlade damlaget Idän Traktor mot HOT Helsinki 2.

Finalen mellan Stockholm Snipers och Idän Traktor blev en tuff kamp. Första halvlek kontrollerades av Stockholmslaget som tog ledningen med 1-0 av Martin Thompson. I andra halvlek straffades Stockholm Snipers för sitt fysiska spel och fick spela nästan 6 av 10 minuter i numerärt underläge. Till en början kunde Snipers hålla i från och lyckades till och med göra 2-0 med en man mindre på plan. Med 5 minuter kvar reducerade Idän Traktor till 2-1 efter en mycket tilltrasslad situation framför målet. Men Stockolm Snipers kunde hålla emot resten av matchen och tog därmed sin sjunde raka turneringsseger.