Segern var välbehövlig för ett Snipers som öppnat serien darrigt, men den satt hårt åt. Segermålet kom med endast fem minuter kvar att spela och bara minuten efter att motståndarna chockartat hade kvitterat till 4-4. Efter säsongens andra seger hittar man Snipers på plats 8 i tabellen efter sju spelade omgångar i division 7E.

Matchen låter jämn och tät men det var egentligen onödigt spännande. Snipers hade ett spelövertag i matchen men det var framförallt chansmässigt som gjorde att man borde vunnit komfortabelt med fyra-fem mål. Trots en kavalkad av heta målchanser lyckades man inte förvalta så många av dem samtidigt som de flesta av Camelens mål kom till efter grova missar i egna försvaret.

Simon Bronegård blev lördagens matchhjälte

Tack vare att Simon Bronegård är i storform bärgades segern och Snipers hoppas nu kunna titta lite uppåt i tabellen med två matcher kvar innan sommaruppehållet.

Närmast kommer GIH FF till Essinge IP för match lördag 9/6 med avspark 16.00.