Drygt 170 simmare från 15 olika länder deltog i tävlingen som hölls under lördagen. Det visade sig ganska snart att deltagarna från Stockholm mer än väl kunde hävda sig i konkurrensen och simmade hem inte mindre än 25 medaljer (varav 17 guld) på 27 starter! Bästa medaljplockare var Lars Johan Berg, Fredrik Axling och Claes Lindgren, med fem guld vardera, men ingen från Stockholm Dolphins kom hem med mindre än två guld. En stor mängd klubbrekord och personbästa visade dessutom att vinterns hårdträning verkligen hade gett resultat.

I masterssimningen tävlar man alltid i femårsklasser så att alla deltagare ska ha någorlunda rättvist motstånd men ibland är det ändå intressant att se vem som var snabbast i en gren totalt sett. I den här tävlingen visade det sig att någon från Stockholm Dolphins var allra snabbast i 9 av de 12 grenar som simmades under dagen. Förutom Claes var det även Anas Sbeih, Daniel Ljuslinder och två av Dolphins lagkappslag som på det sättet ”vann” sina grenar.

Efter avslutade tävlingar följde den sedvanliga deltagarmiddagen och därefter Heavenfest på Club Kamera. Att på nytt träffa alla vänner från olika simklubbar runt om i Europa är alltid en väldigt bra anledning att fira tillsammans! Söndagen blev därmed lite mer stillsam men då fanns istället all anledning att utforska hur bra Wiens olika caféer faktiskt är…

21 maj arrangerar både Stockholm Dolphins och Stockholm Snipers handbollssektion egna internationella tävlingar och räknar med att tillsammans få cirka 200 gäster till ett försomrigt Stockholm för att tävla och umgås. Därefter ställs siktet in på Eurogames i Rotterdam i juli.