Det började lite trögt med förlust i första set i gruppspelet mot ett blandat lag från Frankrike och Tyskland.
När laget väl kommit igång kunde varken norrmän, tyskar eller fransmän hindra dem från att obesegrade vinna det inledande gruppspelet och gå vidare till semifinal.
Även här blev det förlust i första set mot ett kanske kortväxt men tekniskt och samspelt lag från Italien. Återigen lyckades dock Lambda-killarna ta sig samman och vinna de två följande seten och därmed säkra en plats i finalen. Finalmotståndare blev österrikarna Wienerbröd som gått igenom både gruppspel och semifinal utan setförlust. Den trenden fortsatte med en stabil seger i första set. I andra kom stockholmarna ut som ett helt nytt lag och körde över motståndarna totalt med utklassningssiffrorna 25-15.
Efter en jämn inledning på tredje set förlorade Lambda några olyckliga bollar och orkade tyvärr inte komma tillbaka in i matchen igen och fick därmed nöja sig med silvermedaljerna.
Lambdas B-lag var anmält till den lägsta klassen men tyvärr slogs den ihop med mellanklassen vilket gjorde att man stötte på lite väl bra motstånd i de först gruppmatcherna. Bland annat blev det förlust, men med mycket hedrande 20-22, mot det Oslolag som till slut kom att vinna hela klassen. När motståndet i de avslutande matcherna var på en mer lagom nivå blev det också några segrar och som helhet blev resultatet klart godkänt för laget där flera spelade sin första turnering.