Laget slutade på en sjunde plats i årets turnering efter två segrar och tre förluster. Även om placeringen var ett steg ner från 2010 års turnering så var det spelmässigt ett lyft.

Handbollsturneringen hade lockat tio lag från Norge, Danmark och Sverige, varav två damlag. Flera av lagen håller en hög klass med välmeriterade spelare från både norsk och dansk elitnivå medan andra lag, som Snipers har en mer mixad spelartrupp sett till nivå.

Snipers matcher gick i tur och ordning mot Bergen Beans, Raballder Oslo II, Pan Köpenhamn I och damlaget Cup Bomba. Snipers spelade genomgående bra och höll ihop spelet väl över hela planen. Försvarsspelet som ofta varit lagets akilleshäl fungerade särskilt bra och ledde till att det även i förlusterna var jämna matcher. Gruppspelssegern kom som väntat mot Cup Bomba som besegrades med 10-5. I den avslutande placeringsmatchen besegrades Pan Köpenhamn II med 5-2 efter riktigt bra försvars och målvaktsspel.

– Det var som alltid väldigt kul att spela i Raballder Cup, det är bra stämning och ett bra arrangemang. Jag är inte helt nöjda med resultatet, med bättre skärpa framåt hade vi kunnat nå några platser högre. Vi tar med oss att spelet bitvis fungerade bra och att försvarsspelet får godkänt vilket är viktigt inför avslutningen av seriespelet i hemma i Stockholm, sa lagansvarige Ingemar Nilsson i en kommentar till lagets insatser.

Väl hemma i Stockholm igen hade laget gjort hemläxan och följde upp det fina spelet i Oslo med att vinna seriematchen mot Linneaiterna med 40-17, vilket är den största segern i Snipers handbollshistoria. Anfallsspelet och avsluten var nyckeln till segern, och även försvarsspelet fungerade bra denna match. Får Snipers spelet att stämma så här framöver kommer fler segrar under det avslutande seriespelet där tre matcher återstår.