Efter all uppståndelse kring Anton Hysén har en kul om än lite udda intervju publicerats på Mondoblog.se, där Lars Christian Stenvinge bloggar.
Stenvinge som själv är gay är även morbror till Anton Hysén och intervjun hamnar på en något privat nivå emellanåt. Vi får bland annat veta vad Anton minns mest av sin morbror från barndomen och så får vi veta att om Anton måste välja mellan att ha sex med blogg-Kissi, Maria Montazami eller så väljer han Montazami, ”för hon är helt underbar”.

I intervjun förklarar singelkillen Anton att han just nu inte söker någon kille eftersom det dels brukar bli fel om man letar och ”dessutom har jag så mycket med fotbollen nu samt media. ”
Idealkillen, berättar han, är nån som gillar att träna och röra på sig, ha tränad kropp (ingen ”raggmunk” eller ”pinne”) ha något innanför pannbenet, vara manlig och slutligen vara äldre än Anton själv.

Hela intervjun hittar du på Mondoblog


Läs också:

Anton Hysén: ”Jag har fått helt fantastisk respons idag” Anton hyllas som en hjälte av gayvärlden Fotbollsspelaren Anton Hysén kommer ut