– Väldigt konstigt och med det otroligt roligt. Sverige skulle ju inte klara detta. Och nu kan vi bara njuta. Vilket är ganska nytt i sammanhanget.
Kunde du sova på natten efter att vi slagit ut Tyskland?
– Nu vet inte jag hur det var med er, men det var inte så att jag försökte sova. Det låter som ett oerhört slöseri. Det ruset ska inte sovas bort!
Tittade du med vänner eller hur ser du matcherna?
– Jag har sett matcherna med vänner, och tusentals andra i folkets park i Malmö.
Alva Nilsson
Hur firade du?
– Någon timme efter matchen gick jag själv på stan och kramade alla iklädda Sverigetröja, det var fint. Sen firade vi med dans (vilket får anses ovanligt), utgång, något open-air och ganska mycket jubel. Jag gick och la mig först på söndagskvällen.
Vad eller vem i landslaget har du imponeras mest av?
– Många, men kanske mest Hedvig Lindahl. Hennes historia på vägen hit gör insatserna än större. Sen är Linda Sembrant otroligt stor i detta VM, men hamnar lite i Nilla Fischers skugga.
Var ska du se matchen ikväll?
– Mest troligt letar jag mig ner till parken i Malmö.
Hur går det? Kan du ge dig på en kvalificerad gissning?
– Det här landslaget är ju helt galna och kommer troligen att visa Nederländerna det också. Min gissning är att det slutar 2-1 till Sverige ikväll. Och det vore otroligt skönt om vi kunde avgöra under full tid.
Och vad gör du om vi går till final..?
 – Det blir nog lugnare än efter Tysklandsmatchen. Men jag kramar nog folk på stan och struntar i att sova. Eller ett nakenbad? Ingen vet. Det är i ärlighetens namn väldigt svårt att planera vad man gör i ett sådant rus.