För en vecka sedan stod BK Träsket för motståndet. Träsket fick en tuff match och åkte på en riktig stjärnsmäll när Stockholm Snipers manglade motståndet i 90 minuter. 6 olika målskyttar och en välförtjänt 10-0 vinst, trots en utvisning i Snipers. Extra kul var att Snipers forward, Ali fick nöjet att göra en äkta Hat-trick i andra halvlek.

I helgen var det åter dags för match. Denna gång stod Söderkamraterna för motståndet på hemmaplanen Essinge IP. Snipers, som dagen till ära hade möjlighet att klättra en placering (just förbi Söderkamraterna) i tabellen vid vinst, var rejält taggade. Det var en tuff match och i halvtid stod det fortfarande 0-0 efter ett litet övertag till Snipers. När andra halvlek startade dröjde det inte länge innan Snipers kvicka vänsterytter Riven, sprang förbi sin försvarare för att sedan bli nersparkad i straffområdet. Snipers lagkapten Simon gjorde inga misstag och satte straffen säkert, 1-0 till Snipers. Laget fortsatte spela klokt och trots ännu en utvisning i denna match fick laget 10 minuter från slutet utdelning för sitt disciplinerade försvarsspel och starka kontringsspel när Andreas Olsson passade bollen till en fri Johan Nilsson som punkterade matchen med sitt 2-0 mål.

Laget möter nu näst tuffast möjliga motstånd i Kungsholmens FK, som leder tabellen. Den matchen spelas nu på onsdag den 18/9 på hemmaplanen Essinge IP på stora Essingen klockan 20.00. Varmt välkomna att se matchen kostnadsfritt på plats!

Stockholm Snipers IF herrfotbollslag är Sveriges enda HBTQ-fotbollslag som spelar i herrserie och har ca 30 aktiva spelare. Laget innehåller just nu spelare mellan åldern 18-49 år med varierande tidigare erfarenhet av fotboll. Laget spelar för närvarande seriespel med ett lag i division 7, ett lag i korpenserien samt har träningar en gång i veckan under hela året. Är du intresserad av att komma och provträna är du varmt välkommen! Hör i så fall av dig till [email protected].