Sedan 2006 har klubben varje år i maj hållit en tävling av varierande storlek i Stockholm, i år utan inbjudna gäster från europeiska klubbar men som vanligt en väldigt rolig dag för alla simintresserade. Knappt 20 delfiner mellan 25-75 år deltog och kämpade för medaljer och personbästa i Bredängs simhall i söndags eftermiddag. Efter alla ordinarie grenar hölls en ”fun relay” där tre lag kämpade med att förflytta sig (och diverse simhjälpmedel) fem längder i bassängen. Dagen avslutades med en mycket rolig gemensam middag och prisutdelning där Fredrik Axling vann klassen ”Bästa prestation” och Andreas Tungsiri ”Bästa förbättring”.

Glädje vid Fun Relay

Klubbens eget mästerskap var också startskottet för sommarens tävlingssäsong där några av medlemmarna redan i slutet av maj åker till Reykjavik för att delta i IGLA-VM (IGLA=International Gay and Lesbian Aquatics) och där kämpa om världsmästartitlar och medaljer bland cirka 1000 andra simmare från hela världen. I slutet av juni är det därefter en större trupp som åker till Eurogames i Budapest för att försvara de svenska färgerna.

Glädje vid Fun Relay

Dolphins är alltid öppet för fler medlemmar och är man intresserad av att komma och prova så kan man höra av sig till klubben för att delta i ”Dolphins swimalong” under förmiddagen den 26e maj i Stockholm. Ett träningstillfälle speciellt för de som inte är medlemmar idag men som har funderat på att bli.