November 2002

Namn: Joakim Carlgren Fröding
Ålder: 27
Mitt stjärntecken: Kräfta
Bor: Göteborg
Civiltilstånd: dejtar frenetiskt
Bra saker att veta om dig: Ibland berättar jag att jag har spelat volleyboll i elitserien. Det är skryt men sant.Hårfärg: blond (sån blond som råttor har)
Ögonfärg: ett blått och ett grönt
Vikt: 86 kg
Längd: 196 cmVad har du för mål med livet: Ha tillräckligt med tid över för att göra det jag gillar.
Vad är du stolt över: Min totala brist på självdistans samt min bollkänslaEn man och en kvinna du beundrar: Beundrar alla som kan stå för vad de är och gör.
Vilka är dina största inspirationskällor: Talangfulla människor i allmänhet. Inspireras av alla som är mer talangfulla än vad jag är…Det driver mig framåt.Vilken är din favoritägodel: Cornflakes Flingan Ghazi Carlgren – Renrasig bondkatt som går till sängs med mig varje kväll.
Hur ser en perfekt fredagskväll ut för dig: Äter lite sushi, lyssnar på nån chillskiva och kollar kanske på French & Saunders innan jag går och lägger mig. …eller så står jag och stampar mig svettig på ett dansgolv till skön housemusikVilket är ditt favoritresmål: Gillar Visingsö. Där finns min mamma och ett kylskåp fullt med Gin.
Vad är det värsta du hört någon säga om dig: Att jag åkt till London för att prostituera mig. Jag har ALDRIG åkt till London.När är du som lyckligast: När jag har rätt. När andra skrattar åt mina skämt. När jag själv skrattar åt mina skämt. När jag får äta god mat. När jag sover en natt utan att snarka.
Vilken egenskap uppskattar du mest hos en man: Trygghet, ömhet, styrka, självdistans. Är snopp en egenskap?Vilka egenskaper har du som är bra: Trygg, social, naiv och feta läppar
Vad är för dig riktigt bra smak: Socialism.
Vilken film rekomenderar du att se: Delicatessen, Underground samt någon musikal ibland för man blir ju så glad.
Vad har du alltid med dig när du går ut: Kläder och nycklar. Ibland även pengar, mobil och mina vänner.

Din favorit länk:
buzz.bazooka.se/

http://www.qx.se/qruiser/index.php?medlemsid=43564

Källa: Ditt qx.se nick

Publicerad: 2002-11-04 17:48:35