Snipers placerade sig på en femteplats och var det enda laget som inte förlorade någon match under ordinarie tid. Tyvärr blev det förlust på straffar i kvartsfinalen, efter att ha vunnit gruppspelet tack vare tre raka segrar. Bästa målskyttar var David Virén och Linus Linnros.

Taktiksnack inför inomhusmatchen mot Åkeshov

Väl tillbaka på svensk mark spelades första matchen i en vinterserie i Brommahallarna. Efter tre mål av säsongens skyttekung Simon Bronegård och ett mål av Simon Öhrlin kunde Snipers knipa segern med 4-3. Matchen var jämn och chansrik från första till sista sekunden, och hade lika gärna kunnat sluta med tvåsiffrigt antal mål för båda lagen.

Till sist konstateras att Sörskogens IF bestraffas för de homofoba uttalanden Snipers spelare fick ta emot i en match i Stockholm cup den 17 oktober i år. Utöver 5000 kr i böter åläggs a-lagets tränare samt en styrelsemedlem att gå en utbildning i fotbollsförbundets regi.

Laget tränar närmsta tiden inomhus på söndagskvällar. Om någon är intresserad av att komma och känna sig för, gå in på Snipers hemsida och kontakta ansvariga. Nya lirare är alltid välkomna.