Snipers 38 gjorda mål är dessutom nytt säsongsbästa, och bland de bättre resultaten i klubbens historia.

Vinsten kom efter en väl genomförd match där alla spelare presterade bra handboll både framåt och bakåt. I den första halvleken gick Snipers ut och tog kommandot redan från första avkastet och ryckte tidigt åt sig en stabil ledning. Försvarsspelet var tätt och tufft, även framåt satt bollarna där de skulle. Laget kunde även kontra in några fina mål då Bollstanäs bitvis körde fast i Snipers försvar eller på målvakterna.

I den andra halvleken fortsatte Snipers spela bra anfallsspel och höll ihop försvaret väl. Bollstanäs gjorde visserligen några reduceringsmål i början av andra halvlek, men då Snipers fortsatte att levererade var motståndarna aldrig nära att skapa spänning.

Vinsten var Snipers andra under den här säsongens seriespel. Nu väntar närmast match den 16 februari mot HK Jakan, som Snipers slog i höstas, och det bör innebära goda möjligheter till två nya poäng. Laget planerar dessutom att hålla lagfest efter matchen, så en vinst att fira skulle sitta extra fint

Om två veckor, helgen den 22-24 februari, åker Snipers handbollsherrar till Oslo med ett taggat lag för att delta i Raballder Cup. Snipers mål i turneringen är givetvis att spela bra, men i år finns även en förhoppning om att för första gången ta med sig en medalj hem till Stockholm.