Själva arrangemanget startade med registrering på Café Savoy och som vanligt träffade man massor av gamla bekanta redan i dörren. Bland alla kartor, prova-på burkar med allehanda krämer, kondomer och annat smått och gott som ingick i goodiebagen så fanns också erbjudande om en fri drink och en €10 – voucher i ES collection store som låg strax intill… och vem kan motstå ett par snygga kallingar eller en sjysst tanktop?

Efter den improviserade shoppingturen väntade en klassisk Wienerschnitzel och lite spekulationer kring morgondagens tävling på fem av de ditresta delfinerna.

Lätt yrvakna tog delfinerna på lördag morgon tunnelbanan ut till Floridsdorf där simhallen låg och väl framme så mötte de upp med Jonas Winnerlöv, den sjätte och sista delfinen. Trots att han var sist in så var han ändå först ut och satte tonen direkt med ett snyggt klubbrekord på 200 frisim.

Därefter följde ett långt pärlband av framgångar och när alla heat var simmade och svallvågorna lagt sig så hade gänget på 19 starter lyckat samla på sig 9 guldmedaljer, 5 silvermedaljer, 2 bronsmedaljer och sammanlagt 19 klubbrekord, vilket gav delfinerna en total sjätteplats bland mer än 45 lag i lagtävlingen. Bästa medaljplockare i Dolphins blev Fredrik Axling och Claes Lindgren med tre individuella guld och två lagkappssilver var.

Efter simningarna fanns möjligheten att vara med på Holigay on ice. Dock tyckte delfinerna att vatten ska vara i flytande form, förutom när drinkar serveras med is, så de hoppade denna attraktion som ryktesvägen varit en stor succé. Istället riktades snart hungriga blickar mot bufféborden i Stadtparkbräu, där den gemensamma middagen för simmarna gick av stapeln. Årets upplaga av middagen erbjöd som vanligt traditionella österrikiska rätter och till det måste man ju dricka öl och jägermeister, och det gjorde gästerna mer än gärna. Ölservitörerna fick nästa jaga livet ur sig och stämningen var på topp.

När sista smulan apfelstrudel var uppäten var det sen dags för nästa attraktion, det stora avslutningspartyt på temat ”PONY Club” i Volkstheater. Här dansade man nästan hela natten igenom till ”the magnificent Pony DJs” och fram på morgonkvisten stapplade man sen hem för några timmars sömn innan det var dags att ta farväl både av Wien och av alla underbara simmarkompisar vid den traditionsenliga brunchen. Mätta och trötta kom Delfinerna hem till Sverige på söndagseftermiddagen, alla överens om att det inte får dröja för länge till nästa tävling.