Motståndet för dagen stod Sparta Sollentuna för, ett lag som under 2012 huserade i en division högre än Snipers.

Första halvlek är en jämn historia, där båda lagen vill hålla bollen inom laget och inte ha för bråttom i anfallsspelet. Detta leder även till att det blir en chansfattig historia. Snipers har ett par farliga fasta situationer, samt några halvchanser utöver det, men det är motståndarna som leder i halvtid med två mål mot noll. Inte helt rättvist sett till antalet chanser och spelet i stort, men det går som bekant ut på att sätta chanserna.

Andra halvlek blir lite mer Hawaii än de första 45 minuterna, och det blir följdaktligen även fler chanser åt båda håll. När matchklockan slår 90 minuter har resultatet skrivits till 1-4. Snipers mål görs av notoriske målskytten Simon Bronegård.

Sammantaget är det en godkänd insats från Stockholm Snipers, där ett par individuella misstag och viss oskärpa i offensiven är vad som behöver slipas bort framöver. Med det sagt ser det positivt ut inför fortsättningen, med tanke på att detta var första fighten denna säsong och mot starkt motstånd.