Ännu en seger för Snipers

Första halvlek kan delas in i flera delar, där lagen turas om att föra spelet. Gazoliners gör 1-0 på ett lurigt skott från dålig vinkel, men så mycket mer skapar de inte under de inledande 45 minuterna. Överlag har Snipers mer boll och passar runt, men något överflöd av chanser vaskas inte fram. Två riktigt vassa lägen hinns dock med, två möjligheter som båda avslutas med skott utanför målramen. Sett till dom chanserna borde det inte varit underläge 1-0 i halvtid.

Andra halvlek är ungefär som den första. Snipers rullar en hel del boll, men kommer inte till jättemånga klara lägen. Det märks också att motståndet börjar tröttna. 1-1 kommer genom debuterande Jesper Berg, fint framspelad av Linus Linnros. Emellanåt sticker Gazoliners upp och de skapar också ett par farliga chanser i andra halvlek, där David Unnersjö-Jess gör fina ingripanden. I övrigt har Snipers koll på sina motståndare i defensiven.

På en hörna från Luis Cures tar Snipers välförtjänt ledningen en bit in på andra halvlek. Mattias Schilcher är det som håller sig framme och gör ett av sina enklare mål i karriären. Simon Bronegård hinner bränna ett friläge, men ska ändå inte gå mållös från planen. Med sin andra assist för dagen spelar Linnros fram Broengård som kämpar sig förbi sista backen och spikar slutresultatet 3-1.

Huvudtränare Öhrlin ger dagens tre plus till playmakern Luis Cures, Rodde Gonzalez samt slitvargen Andy Olsson.

Stockholm Snipers har spelledigt under påskhelgen och har vårens näst sista träningsmatch den 7 april, mot BK Yardies. Avspark kl. 15.00 på Åkeshovs bollplan.

Micke Smitz försöker stjäla bollen av en motståndare.