– Är du sugen på att prova rugby så ska du definitivt slå till nu när säsongen börjar. Flera nybörjare har redan signalerat att de ska delta och möjlighet kommer ges att börja från grunden, säger Anders Johansson, träningsansvarig för Berserkers.
Laget påbörjar därmed sin tredje säsong och har en intensiv vår och sommar framför sig.
– Vi ska spela i utvecklingsserien och möter då 9 andra svenska lag. Sen åker vi även till Bristol i slutet av maj för att delta i den europeiska gayrugbyturneringen Union Cup, fortsätter Anders Johansson
Förra året vann Berserkers utmaningspokalen i Bingham Cup som är den globala gayrugbyturnering som hålls vartannat år. Då var det i Manchester och nästa år blir det Sydney. Därefter finns det planer på att arrangera en rugbyturnering i Stockholm under Eurogames 2015.
– Laget har fått en stark och stabil grund att stå på och denna säsong har vi som målsättning att rekrytera nya spelare och bygga ett ännu starkare och mer framgångsrikt lag, säger Mats Harju, ordförande för Stockholm Berserkers.
Första träningen hålls på Årstafältet söndagen den 7 april med start kl 14.00. Ta med varma träningskläder och gärna skor med dobbar samt munskydd.