Nygamle huvudtränare Christoffer Smitz fick under första halvlek se tre spelare, bland annat lagets båda startande forwards Simon Bronegård och David Virén, kliva av. Inte optimalt givetvis, och spelet var stundtals tämligen svajigt. Halvleken slutar 1-1 efter snipersmål av senare lårskadade Virén.

Andra halvlek präglas också av en del osäkerhet, och Storkyrkopojkarna är nära att ta ledningen vid ett två mot ett-läge som dock blåses av i sista stund för offside. Efter detta, och ett rött kort på en motståndare, lyckas Snipers ta tag i matchen. Snart därefter görs viktiga 2-1 av Andreas Olsson, och sen rullar det på. Stor matchhjälte blir Linus Linnros som gör tre mål i matchen som slutar hela 7-1.

I slutet på matchen dominerade Snipers matchen.

Resultat speglar inte matchen som helhet, men utifrån de chanser som bjuds av Storkyrkopojkarna sista 20 minuterna är det inte heller ett konstigt resultat. Trots att det inte var en ful match delades tre röda kort ut, vilka i sig inte är så mycket att säga om. Två drabbade motståndarna, och ett Snipers.

Dagens plus går till Linus Linnros som med sina kassar svarat för fem mål de tre senaste matcherna.

Lagen tackar varandra efter b-lagsmatchen.

På söndagen spelade b-laget sin andra match för säsongen, något som denna gång slutade med en knapp förlust med 1-0. Laget spelade bra defensivt hela matchen, men hade lite svårare att komma till framåt. Överlag lovar dock spelet gott inför framtiden, och det är riktigt intressant att Snipers har såpass många spelare att det går att hålla två lag rullande och samtidigt kunna göra bra matcher.

Det blev inga mål framåt för Niklas Ek och co.

Nästa match för a-laget spelas den 17 maj kl. 20 på St Essingen mot toppkonkurrenten och tidigare allsvenska laget Westermalm. Kom gärna och stötta oss!

B-laget matchar som vanligt på söndag kväll.