Första halvtimmen är riktigt bra från Snipers. Sampierdarenese har svårt att ta tag i bollen och kommer inte till några farligheter. Snipers skapar dock flertalet bra chanser, med en del skott utifrån och dessutom något friläge. Att ledningsmålet kommer är heller inte ologiskt, och kanske inte heller underligt att det är Simon Bronegård som spräcker nollan. Trots övertaget för Snipers görs bara ett mål, och ineffektivitet framåt brukar straffa sig, så också denna gång. Sampierdarenese jobbar sig in i halvleken succesivt och sista kvarten är de stråt vassare. De gör också 1-1 på ett avslut utom räckhåll för Unnersjö-Jess.

Tidigare huvudtränare Simon Öhrlin åter på planen.

Andra halvlek är snarlik den första. Även om Sampierdarenese har lite mer spel skapar de ändå inte så mycket förrän i slutet på halvleken. Då har Snipers sedan innan tagit ledningen, återigen genom samme Bronegård framspelad av Thor Asmundsson. Slutresultatet skrivs till 2-2 efter att Sampierdarenese kvitterat med kvarten kvar.

Thor Asmundsson var en av de bättre denna match.

Sammantaget bör Snipers vinna matchen sett till chanser, men som bekant gäller det att göra mål också. Nya tag mot Kungsholms FK kl. 20.00 på Stadshagen nu på fredag.

B-laget matchade söndag kväll som vanligt, och denna gång fick Snipers se sig besegrade med 2-1. Återigen en helt okej insats, framför allt defensivt. Snipers mål gjordes av David Fermin Knuutinen. Nästa match spelas söndag kl. 20.30 i Hägerstensåsen.

Stockholm Snipers har i samarbete med Qruiser gett ut en presentation av laget och spelarna. Ladda ner den som PDF här!