För två år sedan blev 24-årige Levi Davis Englands första rugbyspelare att komma ut som bisexuell. Sedan dess har han medverkat i de brittiska reality-programmen Celebrity X-Factor och Celebrities Gone Dating.

Levi har under den senaste tiden bott tillsammans med vännen Richard Squire på Ibiza. För knappt två veckor sedan berättade han att han skulle ta båten till Barcelona där han skulle möta upp vänner. Lördag den 29 oktober skickade Levi en film till Squire där han syntes festa på puben Old Irish Pub i Barcelona, och sedan dess har ingen sett till honom.

Nu har hans mamma och rugbyklubben Bath Rugby gått ut med en efterlysning.

– Jag vaknar upp varje morgon och tänker ‘är det här verklighet?’. Jag är väldigt oroad och har inte haft tid att smälta det, säger Levis mamma Ellie Pitt till ITV.

Vidare berättar hon att sonen har haft problem med en depression och att han under den senaste tiden varit extra låg och tillbakadragen. Därefter riktar hon sig direkt till sonen med hopp om att han lyssnar.

”Levi, vi älskar dig verkligen. Jag vet att du går igenom utmaningar men vi finns här för dig. Snälla, snälla hör av dig”.