Snipers spelar riktigt bra fotboll i första halvlek, då man håller i bollen och hittar fina spelkombinationer. Laget skapar en del chanser, men endast en letar sig förbi KFK:s målvakt, som spelar bra för dagen. KFK har inte mycket att säga till om i första halvlek. Halvtidsvila och Snipers leder med uddamålet.

Luis Cures i duell med en motståndare.

I halvtidspausen snackar Snipers om att lyfta lite mer bollar bakom KFK:s backlinje, så notoriske målskytten Bronegård får mer att jobba på. Andra halvlek börjar lite svajigt och KFK lyckas göra ett snabbt kvitteringsmål. Snipers lyfter sig och får ordning på spelet och på ynka sju (!) minuter gör Snipers tre mål, samtliga genom den för kvällen mycket duktige Bronegård.

Laget värmer upp inför match.

Slutresultatet skrivs till 4-1 och kvällens plus går till hattrick-skytten Simon Bronegård, kämpen Johan Nilsson och kapten Linus Berg. Kommande match spelas fredag den 30 augusti med avspark kl. 20 på St Essingen. För motståndet står FC Sampierdarenese.

Högerback Linus Berg.

25 min 1-0 David Virén (Luis Cures)
51 min 1-1 Kungsholms FK
57 min 2-1 Simon Bronegård (Mattias Schilcher)
59 min 3-1 Simon Bronegård (utan assist)
63 min 4-1 Simon Bronegård (Luis Cures)