”det är ungefär som att ge mig bollen på örat och tro att jag ska ha kontroll”

Med anledning av vår rejäla förlust mot The Red Ones förra veckan hade vi fokus på att spela ännu bättre fotboll. Uppvärmningen kändes lätt, många i laget var på plats (vilket genererar många snabba och effektiva byten), solen och luften bjöd på behaglig temperatur så vad kunde gå fel?! Första halvlek inleds bra, procentuellt har vi mer boll än Bra Vibrationer men trots detta är det motståndarlaget som får in bollen i mål. Egentligen inte genom direkta skott, snarare genom lite tur med felstuds, bakhuvud och ofrivillig skarv av en Snipers. 3-0 är resultatet när domaren blåser av första halvlek. Heavy.

I paus hänger vi inte upp oss på vad som gick fel utan pushar oss själva att spela än lite bättre än vi redan gör. Och så blir det. Spelet flyter på, orken finns och målen kommer. Först ett toppskott i krysset av Lotta Larsson, därefter gjorde vårt nyförvärv Maria Makar ett trevligt mål som jag inte minns hur det såg ut. Att just nyförvärvet gjorde mål var megaviktigt eftersom det är vårt hemliga eldprov, (som Makar förstås själv inte visste om). Därefter blev Bra Vibrationer upprörda över vårt vackra spel så de gjorde ett mål till. Hur det såg ut vet jag inte för jag blundade. I slutminuterna kommer en fin pass från Larsson till min vänsterdojja (det är ungefär som att ge mig bollen på örat och tro att jag ska ha kontroll) men märkligt nog satt bollen i Bra Vibrationers målbur. Målvakten svor högt men fick dessvärre sekunderna senare jubla, då matchen var över. 4-3 till Bra Vibrationer blev slutresultatet.
Trots detta hängde inte Sniperschicksen läpp då vi var väldigt nöjda med både spelet och resultatet i slutändan med tanke på första halvlek.

Nästa match är den 2/9 mot Ugglan FC på Skarpnäcks Sportfält.