I helgen som gick var det dags för seriepremiär för Stockholm All Stripes fotbollsherrar. Efter ett par år med dåligt med spelare som lett till att laget dragit sig ur serien blir det i år en nystart och spel i Korpens 11-manna division 2. Matcherna spelas under säsongen på Bagarmossens BP mellan 17 och 22.

Till seriepremiären hade laget ett flertal nya spelare redo för spel och de visade med en gång att de kommer att tillföra mycket på planen. All Stripes hamnade i underläge med 1-3 innan man flyttade lagets nye stjärna Alexie högre upp i banan. Det gav resultat och med två mål av honom varav ett på straff kunde All Stripes vända på matchen till ledning med 4-3. Tyvärr lyckades motståndarna få in en kvittering till 4-4 med bara ett par minuter kvar att spela, men oavgjort var ändå ett bra resultat mot ett starkt lag.

Förutom de 8 målen skapade båda lagen flera heta chanser. All Stripes nye målvakt Immanuel stod för en stark insats med många avgörande räddningar. All Stripes övriga mål gjordes av Andreas och nye spelaren Robert.

Som det ser ut i år kommer laget inte att träna utan bara spela seriematcher, men självklart något som skulle kunna förändras under säsongens gång. Finns det intresse att spela med laget är det kontakt via [email protected] och www.stockholmallstripes.se som gäller.