Stockholm Snipers fortsätter att växa med en friidrottssektion. Träningarna kommer att ske måndagar kl 18.30 på Bosön och premiärträningen äger rum 30 september.
– Vem som helst kan vara med! Under träningarna kommer man få lära sig grunderna i friidrott och få chansen att prova på olika grenar tills man hittar sin eller sina favoritgrenar.
Det berättar en av initiativtagarna, Emil Mann i ett pressmeddelande från sektionen och lägger till att även den som ”bara” är intresserad av att träna långdistanslöpning är välkomna.
– Det är mycket roligare att träna tillsammans och för den som inte känner till friidrottskulturen är det så att killar och tjejer tränar tillsammans, vilket bara gör det ännu roligare!

Jari Ketola

Tränare och sektionsansvarig är Emil Mann och till sin hjälp har han Jari Ketola. Emil har tidigare varit elitaktiv friidrottare och tillhört IFK Växjös elitgrupp. Emil har också tränat friidrottare inom sprint, medel- och långdistans. Jari är bekant för de flesta och har tidigare landslagsmeriter som friidrottare. Dessutom har han stor kunskap om träning i allmänhet.

– Uppstarten av friidrottssektionen är också ett steg mot Eurogames 2015 i Stockholm där vi förhoppningsvis kan ha många blågula friidrottare som kan plocka massor med medaljer, säger Mann.
– Förhoppningarna är att sektionen ska växa och att antalet träningar ska utökas så småningom.


Om man är intresserad av att vara med eller vill ha mer information kontaktar man oss på [email protected]. Annars är man välkommen att bara dyka upp den 30 september kl 18.30. Vi samlas i friidrottshallen vid boxarringen.