Tyvärr blev det ytterligare en insättning på förlustkontot. Snipers inleder matchen trevande – Stubbhagen satte full fart från början och rycker åt sig en ledning med 3 mål mot 0. Halvleken fortsätter tyvärr på samma sätt. Snipers anfallsspel haltar, vilket främst visar sig i tama avslut och felpassar. Stubbhagen nyttjar det på bästa sätt och kontrar effektivt mot en ensam Fredrik Saweståhl i mål.
Snipers försvar är dessutom alldeles för passivt och tamt vilket gör att Stubbhagen enkelt kan spela sig fram till öppna lägen. Halvtidssiffran skrivs till 9-19 i Stubbhagens favör.

IK Stubbhagen mot Stockholm Snipers

Under halvtidsvilan manar coacherna Stahis Savvidis och Johan Ahlgren på sitt manskap att bita ihop, inte stressa i anfallen, agera hårdare i försvar och framför allt ha kul på planen. Klassiska handbollsklyschor – men sanna, och dessutom gav de resultat.
Under andra halvlek får vi dock inte uppleva någon mirakelvändning men däremot ett helt annat försvarsspel. Mycket tack vare uppoffrande hemlöpningar från kantspelarna Daniel Eklund och Thomas McEntee samt ett hårt jobb från Marcus Tallberg och Fredrik Dungner. Den sistnämnde får även igång sitt fruktade skytte i anfallsspelet, tillsammans med Kim Agersand ser de främst till att halvleken slutar 10-10.
Tyvärr för Snipers del så spelas handboll i två halvlekar vilket gör att Stubbhagen tilldelas segern med slutsiffran 19-29. Nästa helg väntar HK Lindö, förhoppningsvis har Snipers uppenbara premiärnerver äntligen släppt då och säsongens första seger kan bärgas.