Badminton tog sex medaljer, inklusive silver till Philip Hua i herr singel C-, silver till Nicklas Vuong i herr singel B- och brons till Nhan Nguyen i herr singel B+. Det blev även guld till Pawarisa Wareechol och Enar Donladlee i mix dubbel A, guld till Daniel Nilsson och Oscar Scheja i Herr dubbel C+ samt brons till Tomas Wallner och Magnus Lans i herr dubbel C+.

– Det blev ännu ett framgångsrikt mästerskap för Badmintonsektionen, som hade 24 deltagare på plats i Bern. Förutom medaljer blev det även andra fina resultat, inklusive tre ’sura’ fjärdeplatser. Nu laddar Badmintonsektionen om och siktar in sig på nästa tävling som blir Copenhagen Cup i mitten av augusti, säger Magnus Lans, som är ansvarig för Stockholm All Stripes badmintonsektion.

För bowlingsektionen, som hade fyra deltagare på plats, blev det tre medaljer. Bo Runfast, Mats Fagerbro, Niklas Magnusson och Robert Hörgman tog silver i lagtävlingen och Robert och Niklas tog även brons i dubbel. Robert tog också brons i den totala poängräkningen av de totalt nio serier som spelades under dagen.

– Vi hade några helt fantastiska dagar i Bern. Den största behållningen är nog stämningen och glädjen och att träffa både gamla bowlingbekanta och lära känna nya bowlare från hela Europa, samtidigt som det var otroligt kul att vi även tog tre medaljer. Vi vill tacka Eurogames Bern och alla deltagare för ett jättefint arrangemang, säger Niklas Magnusson, som spelar i bowlingsektionen och även är ordförande för Stockholm All Stripes.