HOT Helsinki som normalt brukar vara med i guldstriden blev överraskande besegrade av Raballder Grenland i gruppspelet. Raballder Oslo 1 och Stockholm Snipers som båda vann sina gruppspelsmatcher och spelade oavgjort i det inbördes mötet blev tidigt klara för final.

I bronsmatchen fick HOT Helsinki revansch mot Raballder Grenland, och vann med hela 7-0. Finalen mellan Stockholm Snipers och Raballer Oslo 1 blev däremot mycket dramatisk. Snipers tog ledningen med 2-0 och kändes som det bättre laget, men i slutet av matchen tryckte Oslo-laget på och fick in ett reduceringsmål. Och i matchens allra sista sekund kvitterade Raballder Oslo 1 och matchen fick avgöras i sudden death. Även förlängningen kom att avgöras i slutsekundrarna, och Thomas Andersson i Snipers avgjorde matchen med en boll i krysset från snäv vinkel. Stort jubel bland svenskarna som vann turneringen för första gången sedan 2011.

Stockholm Snipers kom med en stor trupp till Oslo och spred ut målskyttet på många olika spelare. Allra bäst gick det för Simon Öhrlin som gjorde totalt 7 mål under dagen. På lördagskvällen var det middag, fest och prisutdelning på Rockefeller, som även var officiell Europride release party.