Under vintern har snipers damer tränat hårt och har dessutom fått många duktiga nyförvärv, därav inleddes matchen mot FC Enskede med stort självförtroende.
Snipers satte tryck på motståndarna från det att domaren blåst i gång matchen.
Målchans efter målchans och många fina dribblingsuppvinsningar från lagets forward Linda K, men utan utdelning. I slutet av första halvlek lyckas Snipers genom Annelie K trycka ditt första ledningsmålet, 1-0 i halvtid.

Andra halvlek inleds mkt tuffare efter mycket taktiksnack på sidan och en hel del ris och ros från Snipers tränare.
Redan efter fem minuter kommer nästa mål till Snipers fördel. En fin passing från Tina D på backposition upp till mittlinjen, Snipers högerforward Camilla J plockar upp bollen, rundar tre spelare och lyckas med den berömda ”tåfjutten” peta ditt det andra ledningsmålet.

Linda (i rött) med boll

FC Enskede kvicknade till i slutet på andra halvlek och spelt blev allt mera av en ruffande kamp med hårdare tryck. Trots uppvaknandet från motståndarlaget behållaer Snipers trycket och på en vänsterhörna skruvar Sofie J en fin boll fram till Annelie K som trycker in sitt andra mål i matchen, ledning 3-0 Snipers!

Tröstmålet för FC Enskede kommer i slutminutrarna tillföljd av något rörigt försvarspel av hemmalaget. Snipers målvakt Tina W får lite missnöjt släppa in i sin debutmatch ett reducerande 3-1 mål.

Snipers klättrar nu efter segern upp till en respektingivande tredjeplats i korpens division 6 serie för damer, och kommer defenetivt vara ett lag att räkna med under säsongens gång.

Målskyttar 1-0 Annelie K, 2-0 Camilla J, 3-0 Annelie K