När festlokalen stängde vid två-snåret fortsatte festandet spontant på flera barer runt om i Rotterdam. Först vid fyra-tiden på söndagmorgonen började festen på allvar ebba ut.

Festande hade förstås föregåtts av tävlingar i badminton, fotboll, volleyboll, squash, tennis och simning. I simningen, som samlade drygt 100 deltagare, deltog tre simmare från Stockholm Dolphins. Även denna gång blev det mycket lyckade resultat. Timo Loponen var bäst med tre individuella guld på 50 fjäril samt 100 och 200 fritt. Lars Johan Berg var bara steget efter med två guld (50 och 200 fritt) samt ett silver på 100 fritt. Mats Grindal var tvåa både på 100 bröst och på 400 fritt och avslutade medaljskörden med en bronspeng på 200 fritt.

I pausen mellan de två simpassen ordnade arrangörsklubben, Ketelbinkie, ett litet skådespel i simhallen, på temat ”Glädjeflickorna tar befälet i Rotterdam”. Ketelbinkie är det Nederländska namnet på en skeppsgosse, så skådespelet började med att ett antal ”matroser” kom iland från en båt för att förlusta sig i Rotterdams glädjekvarter. Glädjeflickorna (för dagen, i drag utklädda simmare) var inte sena att nappa på de skamliga förslagen, men tog matroserna med överraskning genom att efter avslutat värv slänga matroserna i poolen, till publikens stora förtjusning.

Den 14 februari nästa år går delfinerna i vattnet igen, denna gång i Wien, när Kraulquappen arrangerar sin Valentinsturnering. Ett drygt tiotal delfiner är anmälda till den turneringen, som en försmak till nästa års stora mål: OutGames i Köpenhamn i juli.