– Jag är en dokumentärfilmare som nyligen börjar arbeta med mode och känsloskapande film för att utforska den ”vackra” sidan av filmskapandet, berättar Oliver Warren för QX efter att han sänt oss ännu en snygg film.
När hans Attitude-film i samband med deras Sex-nummer las upp på QX så smällde det till i You Tube-visningarna och Oliver fick upp ögonen för vår svenska sajt.
– Jag arbetar när med fotografen Cameron McNee, berättar Oliver vidare. Det var med honom jag gjorde Attitude-videon och mode-video för Fashion156.com där han är ansvarig för de fantastiska stillbilderna även om vi självklart även samarbetat kring projekten i stort. Som den vana modefotograf han är, är det fantastiskt att få ta del av hans kunskap om mode och skönhet och få ihop det med min erfarenhet som filmskapare.

Förutom modejobben berättar Oliver Warren att han arbetar vidare med dokumentärfilm. En av dessa utvecklas just nu till att bli en långfilm om ett par skjutglada australiska bröder. Två brorsor som såväl retar gallfeber som roar, säger Oliver. (Djurvänner gör dock rätt i att inte klicka på länken)
uglybrothers
Till Fashion156-filmen är det Guy Hipwell som plockat samman de kläder som presenteras. Idén med Fashion156.com är att lyfta up and coming designers i London och genom filmerna ge deras arbete en större spridning.
I filmen finns kläder av följande designers kläder med: Jasper Garvida, Tim Soar, Komakino, Holly Fulton, Craig Lawrence, Hermione de Paula, Omar Kashoura, Yang Du, Orschel Read, Dr Martens, Mattjis van Bergen, Studio 805, Katie Eary, Dean Quinn, David Koma, Carolyn Massey, Gemma Slack and Tour de Force.

Attitude släpper sportigt sex-nummer