Idag lanserar modeprofilen och stilikonen Fredrik Robertsson sin kollektion för NA-KD. Kollektionen är en del av ett större samarbete mellan NA-KD och Regnbågsfonden som bidragt med över 500,000 SEK till fondens viktiga arbete.
Fredrik, idag släpps din kollektion för NA-KD, berätta vad är detta?
– Det är en kollektion för den som gillar att sticka ut lite. Silhuetterna är skapade så de ska passa de flesta kroppstyper. Jag vill att man ska kunna bära klänningar som kille och kostym som tjej eller ickebinär. Det är drama och släp med några klassiska looks.
I veckan var det en pre VIP-shoppingkväll på Grand Hotel, hur var kvällen?
– Det var en underbar mix av människor av alla åldrar, kön och ursprung. Det var fantastiskt att se alla prova det jag jobbat med så länge.
Bland gästerna syntes personligheter som Jonas Gardell, Kajsa Grytt, Linnea Claeson, Lars Wallin, Helena Bergström, Sofia Wistam, Mapei, Elliphant, Icona Pop, Nicke Borg, Carolina Gynning och Camilla Thulin.
Och NA-KD skänker i och med detta alltså 500 000 kr till Regnbågsfonden, det är ju helt fantastiskt!
– Ja, de har varit ett otroligt stöd under detta år och engagerat sig och visat ett enormt intresse för vårt viktiga arbete.
Vad hittar man din kollektion?
– Den lanseras på NA-KD idag online i hela världen. Så logga in direkt, det är en limiterad kollektion som kommer att ta slut fort.
Vad händer annars i ditt liv?
– Jag jobbar med min mans företag Björn Axén som creative director. Superkul att jobba med min älskling och vi expanderar för fullt. Sen tar Regnbågsfonden tid och jag har mina egna projekt. Och nu när USA släpper in oss ska jag  äntligen till Los Angeles och få lite glamour!