Keegan Whickers Instakonto visar upp en snubbe som i det närmaste kan kallas perfektion. Och den 24-årige Georgiabon är också medveten om att han ser rätt ok ut. Hans twitterkonto presenteras med texten ”Hannah Montana says nobody’s perfect, but here I am.
Just nu har varenda gaysajt uppmärksammat Keegan och vi vill så klart inte vara sämre, och ser stolt till att förmedla lite bilder som gör att han ökar på sina 202 000 Instagram-följare.

Det är inte helt klart vilken planhalva Whickers spelar för, eller om han kanske spelar över hela planen.
Men låt oss kolla på tecknen:

– Han supportar Pride, och kramar på en bild med prideflaggan om sina två killkompisar som han kallar ”pups”. Ingen straight man kallar någon ”pups”.

– Han röstade på Hillary, och när någon la upp en bild på Whicker i bar överkropp och en massa Hillary-klistermärken och skrev ”Gays for Hillary” så opponerade sig inte Whicker utan re-tweetade.

– Han har vunnit en drag-tävling för kroppsbyggare och la stolt upp bilden på Insta. Nä, han är inte lika fab som druga, men ändå.

– Han tar då och då väldigt kram-mysiga bilder med en kille som heter David. Och här kommer vårt yttersta bevis om att han är med i klubben: Detta tweet till just David: Kära David, du är blixten till min åska, sylten till mitt jordnötssmör, och min framtida (kanske) make. David har också skrivit ”Varför är min man snyggast på jorden” i ett twitterinlägg.
Bevisen pekar alltså bara mot ett håll.