L-BEACH är en festival fylld med musik, film, liveband, djs och massor med aktiviteter. Host för den största scenen L-CIRKUS var i år Rachel Shelley kanske mest känd för oss som Helena Peabody i L-Word. På själva invigningsgalan spelade vår egna fantastiska stjärna DJ Katja Gustafsson tillsammans med Karol Electrocuda. De förhöjde party stämningen och fick folkhavet att dansa och sjunga med mellan liveakterna som bestod av bl a Hunters Valentine och The Klicks båda från Kanada. Galan avslutades med THE ONE AND ONLY Peaches som bjöd på en helt ny fantastisk show som hyllades högtljutt av pubiken. Peaches är äntligen tillbaka som Drottningen över Queer electro.

Under andra dagen hände det saker överallt samtidigt. Stora artister i L-CIRKUS tältet med en fantastisk avslutning med bandet Betty mest kända för signatur låten till L-Word! Poledance competition i L-HALL, Poolparty i L-POOL och i L-CLUB spelade stjärn djn Jennifer Cardini och sen festades det vidare överallt och vi måste ju även nämna L-BAR och L-LOUNGE där det dansades in till sena morgon timman.

På avslutningsdagen var vädret strålande hela 18 grader varmt och det blev en klockren avslutningsfest nere på stranden L-PIER där festivalens djs samlades och skapade ett dansgolv för det sista partysugna! För att sammanfatta denna helg så känner vi ett stort lyckorus över att ha få träffat så många underbara flator och vi kommer definitivt tillbaka nästa år upplaga av L-BEACH FESTIVAL #3 som kommer vara 20-22 april 2012 det här är en upplevelse som bara inte får missas, det är bara 374 dagar kvar. Gå in och köpa biljetter redan nu på http://www.l-beach.com