Under Miami Pride, som hölls i helgen som gick, var det Pandora & Iceandee som såg till att alla tjejer fick en Pride fylld av party.
Fredagens öppningsfest hölls på Club O1 på Nikki Beach. Hit lockades en lite äldre publik och kvällen inleddes med en stand – up. Ingen höjdare om man inte skrattar åt skämt om attmän är skit och om gamla X som blir tillsammans med andra X. Men det satte igång publiken som skrattade och hade kul och alla vet ju (?) att flator trivs där det är mörkt och god tillgång på bärs som hälls upp i närheten av minst tre av sina X!.
Men just den bilden av flatlivet stämmer inte i Miami kan jag säga! Att åka hit själv eller med kompisar spelar egentligen ingen roll för amerikanska tjejer är öppna och spontana. Dessutom tycker dom det är jätteexotiskt med skandinaver. Tur för mig då!
Om du gillar gå i bikini, gillar att sola/bada, uppskattar lite jungel fever så är detta the place to be.

Lördagen började med en 3 timmars lång parad som avslutades med ett Mega Dance Party . 1000 kvinnor blev vi lovade. Och 1000 kvinnor fick vi! Det spelades reaggaeton, dance hall och latino-hits på högt nivå. Det skålades och kroppar gungade till härliga sambarytmer.
Här gällde det att lägga sorgerna åt sidan, ta fram sina flipflops, ha de obligatoriska solglasögonen på huvudet och släppa loss med sitt bästa Pride-humör!
Och kom ihåg att ha bikini antingen på dig eller med dig! Man vet aldrig hur kvällen blir i Miami. Resten överlåter jag till fantasin.


Under AQUA GIRL 6-12 maj på South Beach har du som missade Dinah Shore och Miami Prides tjejfester chansen igen. Se till att boka resa och hotell nu!