I onsdags, program 5 av 13, presenterades de fyra tjejer som flyttade in hos Johanna Nordin, en av årets bönder som söker fru. Det fyra möttes upp på Johannas gård en strålande sommardag och spänningen var tveklöst på topp.
Storstadstjejen Anette Lundborg, 47, säger i programmet att hon hoppas på att bli riktigt kär!
– Hon är en fantastisk människa, säger hon upp kvinnan hon är med om att uppvakta, Johanna.
38-årige Sandra Isaksson säger att hon hoppas att Johanna ”skall se mig med ögon fyllda av värme och romantik”. På en punkt är det i alla fall klart att Johanna ger respons.
– Sandra tillför mig så mycket glädje, sa hon i onsdagens program och talade om en ”sprudlande glad” kvinna.
En annan som tänker på glädje när det gäller Johanna är Maria Warin, 37.
– Jag blir väldigt glad när jag tänker på henne, berättar hon men håller hittills en mer cool attityd.
– Jag bara kör så får vi se vad som händer
Sista in är Malin Larsdotter, 41 som berättar att hon är med för att hon ser att det finns just glädje men också värme.
– Jag vill ta dagen som den kommer och gör det bästa av det, säger hon och anslår likt Maria en lite mer avvaktande ton.
Johanna Nordin intervjuades i QX oktobernummer och berättar där att ter av tjejerna bestämde hon sig snabbt för.
– Den sista tjejen var inte lika given, så jag gick på magkänslan. Men jag var livrädd för att det skulle bli fel! Jag var så nervös att fel tjej skulle bli uppropad av mig så jag skickade ut spioner som verkligen tog reda på vem som var vem och att jag fick rätt tjej i slut-ändan.
I intervjun med QX berättar hon om barnlängtan och alla planer hon ha på gång, men självklart får vi inte vet hur det till slut gick med de fyra kvinnor och valt ut. För att hitta kärleken är målet hon har med att ställa upp som TV-bonde.
– Hittills har jag fyllt mitt liv med så mycket annat, och fått så mycket kärlek av familj, vänner och framförallt djuren. Men det är klart att jag också haft en längtan efter att vara två. Att få dela allt med någon, och får fira högtider ihop. Jag vill också älska och älskas.

Har du missat programmet kan du se det på TV4 Play där det även finns extramaterial som endast visas på nätet. Bonde söker fru visas onsdagar på TV4.


Läs hela intervjun med Johanna i QX oktobernummer. Här kan du ladda ner som PDF

Läs även: Johanna är en av årets tv-bönder!