Miley Cyrus fortsätter att öppna upp sig gällande sin sexualitet. I amerikanska podden Call her Daddy utvecklar sångerskan sin syn på manligt och kvinnligt kodade kroppar tillsammans med programledaren Alexandra Cooper.
”Tjejer är mycket hetare. Det vet vi. Jag tror att alla, från urminnes tider, varit ense om att kuken kan bli till vackra skulpturer. Men bortsett från det så är jag inte så intresserad. Jag gillar kuk-formad konst. Som skulpturer, jag älskar formen och de ser riktigt snygga ut på ett bord. Men alla vet ju att tuttar är snyggare än ballar.”

Efter den utläggningen fortsatte Wrecking Ball-sångerskan att hylla samkönade kvinnliga relationer.

”Det var mer logiskt för det blev inte konstigt vad jag betalade för eller inte. Om jag är med en kvinna är jag helt okej att vara med en ”Boss Bitch” som är lika framgångsrik, eller mer framgångsrik än jag själv, det är liksom cool”.

”Jag kände att i förhållande till de kvinnor jag omgav mig med, så hittade jag min roll naturligt. I relationer med män så blev det oftast jag som blev den mer dominanta”.

Miley Cyrus har sedan äktenskapet med Hunger Games-stjärnan Liam Hemsworth varit väldigt öppen med att hon träffar båda tjejer och killar.