Patrik Jean, som redan har flera mångmiljonstreamande hits i bagaget, gjorde bra ifrån sig i årets Mello med Tears Run Day, och har över 250 miljoner streams som låtskrivare. Han är just nu aktuell med singeln Numb. Tillsammans med just Melanie Wehbe (och Herman Gardarfve) skrev han också fjolårets Mello-vinnare Move till The Mamas.
Melanie har också hon en gedigen låtskrivarkarriär i bagaget, men det är såklart som artist hon intar scenen på Dancing Queen. Hon har släppt singlar som She, Nothing och Irony, och personliga Make Room som blivit en favorit bland hennes fans. Båda artisterna är som bekant öppet gay, och sågs senast uppträda på West Prides stora scen i Eriksbergshallen.
Det är redan klart att de kryssande gästerna också bjuds dragshow med ABBA-tema, singelmingel, karaoke med Mathias Holmgren (med fina ABBA-priser), snuskbingo, drugbingo och för de som vill finns det julbord att boka. Klara DJ:s är DJ Fride och Dj Pamela.

Vi har tidigare berättat att Viking Lines Dancing Queen-kryssning ombord Cinderella är tillbaka efter pandemin, och precis som tidigare är det King Kong-Erik, Candy-Bernhard och Moxy-Anna som tillsammans med Viking Line ordar kryssningen, som går att boka nu.