Artikeln om 22-årige undersköterskan Kevin Ländell som ville ha sällskap till Mello-finalen då hans sambo dumpat honom och lämnat honom med en outnyttjad biljett blev en stor klickis förra veckan. QX ringde upp Kevin för att kolla hur det gick med Mellodejten.

Hallå Kevin, hur gick det?
– Alltså jag fick väldigt bra respons och det var väldigt många som hörde av sig. De tyckte att det var kul att jag gjorde en grej av det här. Men många var i en målgrupp som jag inte var ute efter och jag fick en hel del skamliga förslag från äldre män. Många som hörde av sig skrev också att ”hittar du ingen annan kan du höra av dig”, men det var ju inte så kul. Jag vill ju att de ska vilja att gå med mig och inte att jag ska ta dem i brist på annat. En kul grej var att en kompis till Robin Bengtsson hörde av sig och ville gå med mig, men det var samma dag och det hade blivit lite stressigt att åka upp till Stockholm finaldagen.

Är du besviken att det inte gick vägen med din efterlysning?
– Ja, det är väl klart. Jag hade ju sett fram emot att åka iväg. Men samtidigt, jag kanske inte är mig själv riktigt nu efter vårt uppbrott så det var kanske inte bästa läget.

Så hur såg du finalen?
– Jag var hemma i Kalmar och kollade själv. Mina vänner och kollegor jobbade, eller så var de inte intresserade.

Men vann rätt låt i alla fall, för du sa ju att du hejade på Cornelia?
– Ja självklart! Det tycker jag absolut, det fanns ingen annan som hade varit lika värdig.