Driftiga Navid Kabiri fixar tillsammans med Stockholm Gay Life för andra året på raken eventet Gay’s on Ice onsdag den 6 februari!

Ett event som sannerligen inte ursäktar sig för att det i Norden är snö och is halva året! Tvärt om! Det passar man på att fira rejält!
Kungsträdgårdens skridskobana är bokat hela kvällen mellan 19-22. På plats finns mamma Eva som bjuder på kaffe och choklad, där finns svenske mästaren i paråkning, Niklas Hogner, som hjälper de Bambi-darriga fram över isen och där finns såklart alla festsugna som hämtat sig efter måndagens underbara GayGala!
Och när man huttrat och piruettat sig så att det blir så där riktigt härligt kallt om baken, då hoppar man på 2:an till Torget och sedan vidare till Kolingsborg där Mathias Holmgren är DJ natten ut. Sedan behöver man sovmorgon även torsdag.
Gay’s on Ice kan ni räkna med kommer igen även 2014, så förutom enorma Pride börjar nu äntligen staden få form hela året om genom Valborgsgays-firandet med Hattparaden den 1 maj, Pink Christmas den 9-15 december (boka in den veckan!), Gaygalan och så Gay’s on Ice, tillsammans med Björnveckan, Baltic Battle, 8 mars-veckan och de olika HBT-idrottsevenemangen.
Och mer skall det bli! Men nog om det – nu är det alltså is som gäller!

Se bilder från förra årets Gay’s on Ice