Joakim ”Jocke” Isaksson Markström och Josselin Freytes är Biggest Loser-aktuella, och nu har våra regnbågsfavoriter slagit sina påsar ihop och börjat podda. Klart QX ville veta mer om TV4:s Biggest Loser-profilers nya satsning.

Hur har det varit att se sig på tv?
Josselin: Det känns konstigt att se sig själv i TV för att jag ser hur jag egentligen såg ut och det är lite skrämmande. Men annars tycker jag att min personlighet och den jag är stämmer exakt!
Jocke: Jag tycker det är så roligt! Framförallt att se tillbaka på tiden på slottet och se vilka framsteg som man gjort sen starten både fysiskt, men framförallt psykiskt. Dock var det lite jobbigt att jag var så tjurig i de första avsnitten (skrattar).

Nåt ni ångrar så här långt?
Josselin:
Jag ångrar ingenting så här långt!
Jocke: Ja! Jag borde fokuserat mer på mig själv och inte låtit konflikten med Janne ta så stor plats. Men det var svårt när man var mitt i det och lätt att nu vara efterklok!

Nu har ni alltså börjat podda, och i Telefonsamtalet ringer nu varandra och snackar om säsongen, varför startade ni podden?
Josselin: Det var kul att starta podden, dels för att Jocke och jag pratar så ofta om allt men också för att många tittare har frågor och då kändes det rätt att ta upp sånt i en podd så att alla som vill och undrar kan ta del av det vi kan berätta.
Jocke: Vi har båda fått mycket frågor om vår medverkan och jag älskar podd som medieformat, så tänkte att varför inte göra en podd där vi pratar om vår medverkan samt delar med oss av äventyret som fortsätter på hemmaplan.

Hur kommer det sig att ni klickat med varandra?
Josselin:
Vi klickade direkt när vi såg varandra, det var liksom som att jag kännt Jocke i hela mitt liv, vi har samma typ av humor, värderingar och trots åldersskillnaden så är vi lika i mkt! Detta var så menat, jag har hittat en livsvän!
Jocke: Det är liksom en energi som finns mellan oss. Vi är så lika på så många plan och framförallt så har vi så sjukt kul tillsammans! 

Vad ser ni mest av allt fram emot just nu?
Josselin:
Att finalen ska visas, att äntligen få visa sina resultat och sen till sommaren, att få vara den fria människan man längtat till, vara lycklig och bara leva! Men även att få fortsätta denna hälsoresa och kanske inspirera andra att hänga på! Detta är bara början på nåt stort!
Jocke: Att gå ur denna bubbla! Biggest Loser-bubblan är fantastisk och den har kommit med så mycket fint, men det ska bli kul att se vad som väntar bakom hörnet! Sen ser jag framemot mitt och Josselins omslag av QX (skrattar).