För den som älskar svängig och mörk house är det en fantastisk vecka att se fram emot.
Pamela Leal Viñals som 2014 firar att hon levererat till gaydabnsgolven i 20 år jobbar totalt fyra nätter fram till nästa helg.
-Jag har inga planer på att sluta min DJ-karriär, tvärtom, säger hon till QX med anledning av det stundande 20-årsjubiléet.
– Jag har börjat producera eget och är redo att så småningom dela med mig av de pågående produktioner när de är färdiga.
Pamela berättar för QX om den tacksamhet hon känner inför att ha spelat på främst gaygolven i Stockholm under så månag år.
– Alla klassiska verk inom House jag samlat på mig som ligger till grunden för den stil jag har. Jag spelar mina sista spelningar på Kolingsborg, ett ställe som betytt hur mycket som helst.
Pamela Leal Viñals började 1994 som resident på dåtidens största tjejklubb i Skandinavien ”Bitch Girl Club”. En klubb som drevs av Birgitta Jakobsson och därefter har hon funnist med på de flesta klubbar och spelat med de stora festarrangörerna.
– Jag ser fram emot kommande spelningar detta år på de olika evenemang och klubbar, fester och annat jag är med på. Även om Kolingsborg kommer att rivas, kommer Bernhard och Peter att fortsätta sina klubbar och jag kommer att följa med dem till nya stället.
Fredag kväll spelar Pamela på Basement/Kolingsborg. På Nyårsafton är hon med på Cleans Nyårsfest och sista helgen på Kolingsborg, den 3 och 4 januari spelar hon bägge nätterna.