”Hunker, kurage & B*Boys” av Trademark
Den brittiska pop artisten Trademark började sin karriär under 90-talet med att producera flyers för Londons mest berömda klubbar. I dag gör han bland annat porträtt av Boy George och Kylie Minogue och illustrationer för Absolut Vodka och tidningen Dazed and Confused. Som en del av Mardi Gras festivalen kommer en lycklig australisk hunk vinna sitt eget porträtt som tagits fram av Trademark.
”Hunks, Spunks & B*Boys” ställer ut på galleriet Urban Rising ram tills den 7 mars 2009.
urbanuprising.com.au

Shimizukenya vid utsällningen Boy's Life

30 japanska konstnärer visar ”Boy’s Life”
”Den här utställningen skulle inte ha kunnat äga rum i Japan, där de flesta homosexuellas liv levs i hemlighet”, säger Masahiko Takagi från Mayumi International. Han har valt ut 30 japanska konstnärer som i så olika stilar som manga, popkonst, fotografi och skulptur berättar om japanska homosexuella liv och fantasier.
”Boy’s Life” visas på TAP Galleri till den 7 Mars 2009.
www.mayumiinternational.com
www.tapgallery.org.au

Shimizukenya vid utsällningen Boy's Life

”Classic De Novo” av Ross Watson
Den australiska konstnären Ross Watson tolkar klassiska mästerverk med homo-favoriter från porrens och sportens värld. Hans realistiska och figurativa målningar finns bland annat på National Gallery i Australien och i Elton Johns privata samlingar. Utställningen kommer även till Christopher Street festival i Berlin i juli 2009.
”Classic De Novo” visas på Depot Galleri tills 7 Mars 2009.
Hitta mer information om Ross Watson webbplats.
www.rosswatson.com

Fair Day öppnade Sydney Mardi Gras 2009

Sydney – staden med sol, strand och sex appeal Visa färgerna vid Sydney Mardi Gras 2009