Men allvarligt! Vilken j**la rysare! Sverige blev det absolut sista landet som ropades ut i direktsändningen från Düsseldorf och vi gissar att ett ton naglar käkades upp i vårt avlånga land under den nervpirrande kuvertöppningen.
Och visst sjutton var vår 21-årige stjärna värd att gå vidare? Eric Saade gjorde ett kanonframträdande när det gällde och säkrade en plats i finalen i Eurovision Song Contest. Han tokflörtade med kamerorna och log sitt Saade-smile så att hela Europa smälte. Dessutom lät han (och kören) bättre än någonsin.
Nu håller vi tummarna för att han kan ge oss vår bästa placering sedan åtminstone 2006, då Carola tog Invincible till en femteplats i Aten.
Enda smolket i den här glädjebägaren är att vi fick ett uselt startnummer. Att gå ut som nummer sju efter Ungern och Irland, och före Estland är ingen höjdare. Idel uptempopop som alla är starka segerkandidater. Hm.

I övrigt gick det ungefär som vi tippat: Bosnien-Hercegovinas sköna farbror Dino Merlin och han knasglada musikanter tog sig vidare. Precis som estniska Getter Jaanis Rockefeller Street, den österikiska balladdamen och de danska grabbarna i A Friend in London.

Fast kvällens stora vinnare var de irländska tvillingarna Jedward. Vi gissar att deras explosiva popdänga fick flest röster av alla i kväll och därmed är starka kandidater till segern på lördag. Tuggummipopen Lipstick i kombo med deras looks och energi är en given röstslukare. Det finns alltså mycket som tyder på att de kan ge Irland en åttonde seger.

Vilka missade finalen då? Den forna vinnaren Dana International floppade med sin schlager då ett pophungrigt Europa gav transikonen tummen ner.
De slovakiska tvillingarna var poppis på Twitter men ingen röstade på dem, och Bulgariens Pink-kopia föll också igenom.

Nej nu laddar vi om och ser till att Popular vinner på lördag. Vi är ta oss fa-an värda lite framgång i den här tävlingen.

Kvällens finalister:
Estland
Rumänien
Moldavien
Irland
Bosnien Hercegovina
Danmark
Österrike
Ukraina
Slovenien
Sverige