Då var det klart.
Vi kommer alltså att svettas, glädjas, bua, hurra och skratta oss genom Melodifestivalen 2020 med trion Lina Hedlund, Linnea Henriksson och Kristallen-hyllade David Sundin.

Tre klockrena val om jag får säga det själv.
Lina Hedlund ger oss den glittriga schlagerglansen. Sångerskan visade att hon klarar sig strålande utan Alcazar under årets Mello och tog sig till final med Victorious. Hon är varm, rolig och har karisma till max. Jag gissar att hennes glamsquad med Conny Bäckström och Maggan Julle i spetsen redan gjort mood-boards för hälsingedivans sex veckors turnerande. Så om hela startfältet låter Arcade så får vi i alla fall glam och glitter med Lina…

Linnea Henriksson ger oss värmen. En artist som är omtyckt och charmig, men som ännu inte beträtt Melloscenen. Nu får hon chansen att bli ännu folkligare och detta kanske öppnar för en tävlan 2021? Dessutom vet vi att hon gillar Melodifestivalen, och har sett de flesta delfinalerna iklädd paljetter ätandes tacos, enligt SVT:s pressmeddelande. Love it! Linnea har också gjort succé som trygg och kunnig programledare i Musikhjälpen vid två tillfällen och det gör att hon självklart är redo att ta sig an Sveriges största tv-program.

Sist men inte minst: David Sundin. Han har redan varit manusredaktör till Melodifestivalen så han kan garanterat formatet. Han verkade i kulisserna i många år men har de senaste året synts i större och större sammanhang. I SVTs hyllade Bäst i Test är det David som är favoriten. Han är kunnig, kvick och komisk, och kommer mot finalen i mars att vara en av Sveriges mest omtyckta män, Tro mig.

Ja, SVT har verkligen fått mitt schlagerblod att bubbla likt nyuppkorkad rosa skumpa. Dessa tre klockrena namn känns trygga, varma, roliga och underhållande med lite klurig udd.
Vintern känns genast så mycket roligare.