Även om de tidigare medverkat på sin farmor Gullan Bornemarks Grammisnominerade skiva Mina favoriter.
Signe, 16, är den yngre i kortare page som bor och pluggar på Malmö Latin-skolan i Malmö, och Hjördis, 19, är den äldre i längre hår som pluggar i Lund på LEL (Lars-Erik Larsson-gymnasiet), samma skola som Måns Zelmerlöw en gång gick i.

Berätta om Edelweiss!
– Det är en innerlig låt med ett fint budskap om lojalitet och kärlek. Den är på svenska och väldigt kul att sjunga. Myra tyckte att Edelweiss skulle passa som titel eftersom den står för styrka och hängivenhet. Den fanns som hedersmedaljer till soldater under första och andra världskriget.

Hur kom den till er?
– Låtskrivaren Anders (Wrethov) känner vår pappa och hade tänkt på oss. Så vi sjöng in den och så kom den med. Och nu står vi här.

Vem ser min fram emot att träffa under Mello-veckan?
– Loreen!  Vi minns när vi var fem-sex och hon vann Eurovision. Det är helt sjukt att vi ska stå på samma scen som henne. Hon känns inte som en verklig person.

Har ni någon favorit så här långt?
Ida-Lovas gillade vi mycket. Det var synd att den inte gick vidare för den var så innerlig och hon sjunger med så mycket känsla.

Som Mello-fan måste jag fråga: Är ni släkt med Ulrika Bornemark som sjöng ”Jag tror på dig” med Triple & Touchs Göran Rudbo i Melodifestivalen 1995?
– Nej, och hon heter inte Bornemark längre. Hon var gift med pappa förut, och pappa skrev låten.

Gullan Bornemark är er farmor, har ni någon favoritlåt med henne?
Pythagoras sats. Det har alltid varit ”vår” låt, och vi var med på skivan Mina egna favoriter.

Så, HBTQ+kopplingen då, en av er är ihop med en tjej?
Hjördis: Ja, jag är bi och har flickvän sedan ett och ett halvt halvt år. Jag är jätteöppen, och Lund är en öppensinnad stad där det känns som att alla är HBTQ+personer. Jag har inte ens tänkt på att det skulle kunna vara en grej.

Slutligen, beskriv vad vi kommer att få se på scenen på lördag med ett ord!
– Sommaräng.