Lördagen den 25 maj 2024 slås portarna upp till en helt ny festival i Stockholm, på Stockholms Stadion – ”Drömmen”. Festivalen är en storslagen fest och en hyllning till schlagermusiken och några av de senaste decenniernas mest älskade artister.

En av initiativtagarna och arrangörerna är ingen mindre än den välkända nattklubbsprofilen, Navid Kabiri som står bakom gayställen som Blue Oyster och Backdoor.
– Vi har länge haft en dröm att skapa en festival baserat på glädje och eufori, en festival för hela svenska folket och med våra drömartister. Det har inte funnits en utomhusfestival som på riktigt hyllat dessa artister och denna musiken så därför blir ”Drömmen” en helt ny festival som kombinerar det bästa från en traditionell musikfestival när det kommer till upplevelsen och storleken tillsammans med glädjen och festen från all denna musik, säger Navid i ett pressmeddelande.

Ett 20-tal artister kommer inta Stockholm Stadions scen denna kväll och några av dem som redan är klara är: Carola, Charlotte Perrelli, Army of Lovers, Kate Ryan, Tone Sekelius, Jessica Andersson, Linda Bengtzing och Méndez.

Perrellis Take me to your heaven firar dessutom 25 år nästa år:

Att det redan gått 25 år sedan jag vann Eurovision Song Contest med Take Me To Your Heaven känns nästan svårt att ta in. Men jag är otroligt glad att få fira 25-årsjubileum nästa år och få vara med på den stora Dröm-festivalen med en massa kollegor. Längtar redan!, säger Charlotte Perrelli.