Ikväll är det mellandag för alla Eurovision-fans som tagit sig till Malmö (och Köpenhamn). Då passar Allsångs-legendaren. Jonas Hedqvist på att tillsammans med den brittiska drag-artisten och Drag Race UK-deltagaren i andra säsongen, Tia Kofi, att vid 23.30 dar igång ett Eurovision-Allsång på Euro Fan Café, dvs Amiralen.

Berätta Jonas, vad ser du själv fram emot ikväll och i natt?
– Det ska bli superkul att återigen få dela scen med Tia Kofi som inte bara är fantastisk på scen utan också varit en av mina personliga Dragrace favoriter sen hon första gången gjorde entre med sina, låt oss säga mer ”basic” looks i RuPauls Werkroom. Hon har en fantastisk närvaro, härlig humor och har lovat att kvällens outfits är allt annat än basic!

– Helt enkelt att få testa nått helt nytt och blanda både Eurovision, allsång och nattklubbsshow i ett spännande format ska bli fantastiskt roligt också så klart.

Hur tycker du att stämningen i Malmö är just nu?
– Jag har faktiskt inte hunnit känna på den så mycket än. Vi har mest varit inlåsta i rep-salen sen jag landade i Malmö men jag vet att Malmös publik är Sveriges bästa och Malmö queerscen är bäst på fest, så det kan inte bli annat än en grym natt.

Och spåklart måste jag ju fråga vem du hoppas vinner årets Eurovision?
– Jag är lite kluven. Sverige går bort för mig i år. Men också; hur enkelt är det att komma efter Queen Loreen? Olly Alexander är fantastisk och jag älskar numret han bjuder på i år. Men mitt stora böghjärta slår också trippelvolter över Spaniens Zorra.