Gaykryssning

Arrangörerna Christer och Jonas har fullt upp med de sista bokningarna som håller på att drälla in. Alla vill åka med! Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar, så följ länken nedan och boka upp dig!

Denna påsk satsar killarna på att få till känslan och atmosfären av en riktig nattklubb, ett discopalats på böljan den blå!

Det blir en saling blandning av uppträdanden, happenings och aktiviteter som sker på Loveboats hysteriska dygn den 15-16/4.
Allas vår Henrik Johnsson kommer att vara konfrencier och tillsammans med sin bästis Mark Levengood skall de bl a presentera Cunigundas nya sanslösa show, Krizz De Light, Ru- Harriet & Miss-Pride Babette som skall hålla i en drugbingo. Fler artister kommer att checka in på båten och enligt arrangörerna så kommer det även att bli en hel del överraskningar.



Jonas ”Regnbågsrummet” Andersson och hans vapendragare Peter Andersson ”Goes crusing chic” med sin underbara nattklubb
och förflyttar Regnbågsrummet från Stureplan till Östersjön. Skepp o hoj!

Fjolårets Pride-parads snyggaste och mest uppskattade lastbil var ”Gaywatch”-karavanen.
Ett gäng urtjusiga Stockholmskillar som nu har legat i hårdträning på gymmen hela vintern för att låta sin biceps blomma ut i all sin prakt på Loveboat. Alltså Gaywatch goes sailors!

Mr Gay Sweden guttarna från -99 och -00 Jesper Wallin och Jonas Hedqvist kommer att sprida glans på däck med sina lekamens och charm.

DJ:sarna Pamela, Christer Broman, Emil Hellman och Stavros kommer att se till att du aldrig behöver infinna dig i din binge. De kommer att vända plattor tills båten är i hamn dagen efter….

Så här skrev tidningen Chili efter förra årets påskkryssning:

”Våren står för dörren och sommaren väntar ivrigt på tröskeln för att få bli insläppt. Känslorna är på topp och det pirrar lite extra i magen…
I helgen var det dags för det som alla väntat på nämligen Sveriges första homokryssning Loveboat! Drygt niohundra förväntansfulla killar och tjejer
slöt upp för att få Östersjön att fullkomligt storma. Med tre dansgolv, en schlagershow och en massa bra musik, svettades de flesta igenom hela
24 timmar. Stämningen var på topp och kvällens värdinnor var Jean Pierre Barda och Rickard Engfors. Loveboat gjorde ingen besviken så i höst seglas det ut igen, så håll ögon och öron öppna…”

Så se till att fyll upp sprit och cigg förrådet inför våren, för givetvis kan du fortfarande handla tax-free ombord!

Det är Viking Lines slagskepp ”Dancing Queen” som huserar Loveboat och är åter i hamn kl.16,30 den 16 April 2001. Priser, menyer, hytter och annat nyttigt för hur man överlever ett dygn på Loveboat finner du om du klickar på länken nedan.


http://www.loveboat.nu

Publicerad: 2001-03-21 14:37:46