Kanske det bästa som hänt Stockholm någonsin?

Mats Strandberg (QX redaktör) och Anders Öhrman (QX chefredaktör) har blivit inbjudna till Torget för att DJ-a loss mellan klockan 21 och 01. Mats och Anders är de första att medge att de inte är stans mest tekniskt kunniga DJ-s, men som Mats säger:
– Vi kan varva Ce Ce Peniston med Lil’ Kim som ingen annan.
Alla som regelbundet läser QX musik-sida har märkt att Mats och Anders har ganska vitt skilda favoritartister. Mats anklagar Anders för att vara en klyschig schlagerfjolla, Anders beskyller Mats för att vara en cred-besatt pojkbands-fobiker. Så hur schizofren blir den här spelningen? Anders:
– Tja… I smyg gillar vi faktiskt ungefär samma saker. Trashig eurodisco till exempel. Sedan får vi väl turas om. Vi tror att kvällen kommer att bjuda på en hel del överraskningar. Och framför allt kommer vi att visa att QX är mer än bara Kikki, Lena Ph och Madonna.
I skivspelaren kommer det snurra skivor med bland andra: The Verve, Bananarama, Missy Elliot, Cathy Dennis, CC Catch, Blur, Cypress Hill, Julio Iglesias, Titiyo, Kriss Kross, Bros, Stephanie, Salt´n´Pepa….
Kom i tid, är tipset för dagen.

Plats: Torget
Adress: Mälartorget 13
Datum : 11 april
Tid: 21-01

Publicerad: 2001-04-10 06:00:00